Tengo sport: Vad det är och hur det funkar!

Bild på Tengo Sporte

Tengo sport skapades i Halmstad, Sverige, år 2000, då företaget öppnade sin första butik. Företaget har utvecklats under åren till att omfatta både en nätbutik och fysiska butiker i hela Sverige.

Racketsporter är Tengo Sports specialitet och de har vuxit till en av Sveriges ledande återförsäljare av tennis- och paddelutrustning. Med hjälp av specialister och före detta racketspelare ser organisationen till att alla sina butiker är utrustade med den bästa utrustningen som finns.

Tengo Sport har ett brett sortiment av badminton-, tennis- och paddeltillbehör, utrustning och kläder.

Du kan välja mellan en mängd välkända märken för olika sporter. Det finns en mängd olika märken tillgängliga, bland annat

  • Asics
  • Wilson
  • Head
  • Tretorn


Tengo Sport ger sina kunder möjlighet att handla personligen på något av deras kontor i Sverige eller online i deras webbutik. De tillhandahåller en lättnavigerad webbutik där du kan handla när det passar dig. Oavsett om du jämför priser och märken eller söker hjälp kan du göra både det ena och det andra.

För närvarande erbjuder Tengo sport två fysiska platser i Sverige om du gillar att handla utrustning och kläder personligen.

Allt började med Halmstad, men nu tittar företaget även på att öppna en lokal i grannstaden Bstad. Korrödsvägen 9, 269 38 Båstad är butikens plats om du vill besöka butiken. Nedan följer butikens öppettider:

Butiken finns på Fogdegatan 4, 302 96 Halmstad, Sverige är butikens läge i Halmstad om du vill. Nedan följer butikens öppettider:

Vårt omdöme

Vårt omdöme

Personer som brinner för racketsporter kommer att gilla att handla på Tengo Sport. Tennis-, badminton- och paddleballspelare hittar allt de behöver här. Förutom professionella spelare vänder de sig också till personer som tycker om sporten som en form av fritidssysselsättning.

Butiken har satsat mycket på att anställa skickliga och erfarna medarbetare. Du kan lita på att deras personal ger dig den hjälp du behöver när du besöker någon av deras anläggningar. När du handlar på deras webbplats gäller samma sak. Tengo sport har å andra sidan en livechattfunktion på sin webbplats där användarna kan få svar på sina frågor med mera.

Som förstagångskund kan du dra nytta av en särskild rabatt hos Tengo sport genom att använda en kampanjkod. Om du anmäler dig till butikens e-post och följer dem på Instagram får du en rabattkupong på 10 %.

Tengo Sport som helhet kan beskrivas som en butik som innehåller allt du kan tänkas behöva för din racketsport, bemannad av människor som är både informerade och erfarna. Det är enkelt att hålla sig uppdaterad om Tengo sport genom att följa dem på Instagram, Facebook eller deras nyhetsbrev.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *